Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IZLET – Trail center Finale Ligure

01/10/2020 @ 16:00 - 04/10/2020 @ 22:00

260€

KD Ram vas pelje na izlet v Finale Ligure v Italiji. S svojimi 1.370 km in delovanjem 365 dni v letu je ena najbolj prepoznavnih MTB destinacij v Italiji! Območje ima stotine prog z raznoliko podlago in deverziteto terena. Od strmih in kamnitih, do super tekočih prog med Melogno in Pietra Ligure. Proge potekajo večinoma skozi gozd, na odprtih delih pa se odpira čudovit razgled na morje. Dnevi čistega užitka, ki čakajo nate!

Z njihovim kolesarskim shuttle servisom lahko dosežemo izhodiščne točke najlepših trailov v Finale Ligure.

 

PREVOZ

Kombi za kolesarje in njihova kolesa. Štart je točen, tako, da bodite kakšno minuto prej na zbirnem mestu, da se v miru naložimo in krenemo proti Hotelu Finale Legure. Vmes se ustavimo po potrebi na krajših postankih za kavico, sendvič in ostale potrebe. Postanki na poti bodo narejeni v dogovoru z udeleženci. Vožnja traja 6-7h.

 

OBVEZNE PRIJAVE

Zaradi omejenega števila prostih mest so prijave obvezne. Prijavite se na mail: [email protected] ali direktno na strani, najkasneje do 29.9.2020. Rezervacija mesta velja ob plačilu izleta!

O podrobnostih izleta boste pravočasno obveščeni na e-mail. V primeru slabe vremenske napovedi bo izlet prestavljen. Vsi prijavljeni boste pravočasno obveščeni, vsaj 3 dni prej, po e-pošti in preko SMS. Za vsa dodatna vprašanja pa me lahko pokličete na telefon.

 

V ceno je vključeno:

  • Prevoz in organizacija
  • Karta za shuttle (3x)
  • Nočitve z zajtrkom v hotelu (3x)
  • Dobra volja 🙂

#izlet #furajmo #furamoskupaj #finaleligure #mtbizlet #trailcenter

“Furajmo skupaj!”

 

IZJAVA ODGOVORNOSTI

*S prijavo potrjujete, da se zavedate zahtevnosti izleta ter izpolnjujete zdravstvene, psihofizične in tehnične pogoje za varno udeležbo na izletu. Vsak udeleženec je dolžan upoštevati navodila in napotke vodje izleta. Upoštevajte označbe v bike parku. Vozite primerno svojemu znanju in sposobnostim. Vsak udeleženec vozi na lastno odgovornost! S potrditvijo te prijave prevzemate popolno odgovornost za svojo varnost, zdravje in vsakršne poškodbe!

**KD RAM je zgolj logistični ponudnik prevoza do bike parka in nazaj. V bike parku ni organizirano vodenje in je vsak udeleženec prepuščen sebi, vozi samostojno in po lastni presoji.

 

CENA

Podrobnosti

Začetek:
01/10/2020 @ 16:00
Zaključek:
04/10/2020 @ 22:00
Cena:
260€
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , , ,

Organizator

Žiga Zdešar
Phone
+38631402275
Email
zigaz@kd-ram.si

Prizorišče

Finale Ligure
Via Giuseppe Garibaldi, 27
Final Pia, Finale Ligure SV 17024 Italija
+ Google Map
Phone
+393472751398
Poglej Prizorišče spletno stran
Shopping Cart
Scroll to Top