Programi


Izvajamo športne programe na področju BMX in MTB kolesarstva. V programih boste spoznali osnove kolesarskega športa in pridobili veščine, ki vam bodo pomagale pri obvadovanju kolesa. Naši inštruktorji vam bodo pomagali, da boste s pridobljenim znanjem vozili varneje in hitreje napredovali na kolesu. Za dodatne informacije, termine in podrobnosti programov nas kontaktirajte.

BMX street & freestyle

Redni treningi po programu BMX street & free style, potekajo 1-2 x na teden v Ljubljani v sodelovanju s strokovnim kadrom Urbanroof-a. Poleg rednih treningov organiziramo tudi "ulične" treninge, ki vključujejo spretnostne poligone, učenje skokov, obiske pump-trackov in drugih urbanih poligonov.

BMX-frestyle
MTB - kidsonly

MTB kids only

Program je namenjen predvsem mlajšim, osnovnošolskim otrokom. Program poteka 1 x tedensko in vključuje učenje osnovnih tehnik MTB-ja, delavnice spretnostne vožnje, učenje skokov, vožnje po enoslednicah, kolesarske izlete in obiske bike parkov. Program je prilagojen starostni strukturi udeležencev.

REKREACIJA

Program rekreacije je namenjen vsem, ki si želite redne aktivnosti in dobre družbe na kolesu. Tedensko organiziramo popoldanske fure, družimo pa se tudi na vikend kolesarskih izletih. Rekreativni program je prilagojen znanju in zmogljivosti udeležencev.

MTB - rekreacija
MTB - tabor

KOLESARSKI TABOR

Program je namenjen vsem, ki radi preživljate počitnice aktivno, s kolesom, v družbi navdušencev. Tabori so organizirani kot večdnevni obiski bike parkov in trail centrov. Organizirano je spanje, vodenje in druženje. Program je sestavljen iz delavnic in praktične vožnje ter je prilagojen stopnji znanja udeležencev.

DELAVNICE

Organiziramo delavnice osnov gorskega kolesarjenja in tehnik vožnje za vse starosti. Delavnice potekajo v skill parku Tri ovce in so namenjene vsem, ki si želite pridobiti osnovnih veščin vožnje in tehnike skokov za varno vožnjo po enoslednicah in bike parkih.

MTB - delavnice
MTB - Crash course

CRASH COURSE

Intenzivni tečaj - Crash course poteka v okviru MTB taborov in večdnevnih obiskov kolesarkih destinacij. Namenjen je bolj avanturističnim, ki želite pridobljene veščine preizkusiti v praksi in svoje novo znanje takoj dobro utrditi. Program je namenjen vsem stopnjam znanja, saj učenje poteka ena-na-ena in je individualno prilagojen udeležencem.

Shopping Cart
Scroll to Top