Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FURA – “Neznano”

09/01/2021

V soboto 09.01.2021 bo organizirana MTB fura. Ostale podrobnosti o lokaciji dogodka in prevozih boste prejeli na mail, zato vas prosimo, da se na furo prijavite.

Kljub nejasnim okoliščinam in spremenljivi situaciji smo se odločili, da ne glede na omejitve izpeljemo prvo klubsko novoletno furo v 2021 in tako začnemo kolesarsko sezono čim prej.

V 2021 bo potrebno dodatno poskrbeti za svoje zdravje, saj je “karantenizacija” vzbudila še večje hrepenenje po kolesarjenju in svobodnem gibanju v vseh nas!

Zato bomo ne glede na vremenske razmere in omejitve, ki bodo takrat v veljavi organizirali kolesarsko furo v neznano. Seveda pa bo od danih ukrepov odvisno kako bo fura izpeljana. Glede na vse ostale “barvne semaforje” imamo tudi mi v planu opcije A, B in C…

 

A) SIXPACK – Skupinska fizična fura z omejenim številom udeležencev, ki se držijo NIJZ priporočil.

B) ONEPACK – Skupinska fizična fura posameznikov, ki vozijo po vnaprej objavljenem GPX-u.

C) PINPOINT – Virtualna fura/suhi trening, kjer lahko in kakor lahko, magari na sobnem kolesu ali zgolj vrtenje nog na kavču :).

 

Zaradi lažje organizacije so prijave obvezne. Prijave zbiramo na e-mail: [email protected], najkasneje do vključno 05.01.2021.

O vseh detajlih glede starta ture boste pravočasno obveščeni na e-mail. Vse ostale informacije na 031 349 078.

 

Tura je brezplačna.

 

V primeru slabe vremenske napovedi bo tura prestavljena. Prijavljeni udeleženci boste vsaj 1 dan prej obveščeni po e-pošti ali preko SMS.

 

Prijetno in vtisov polno turo vam želim,
Rok Kovačič

 

“Vsi na bajk!”

 

#furajmoskupaj #TKI #izlet

Podrobnosti

Datum:
09/01/2021
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , ,

Organizator

Rok Kovačič
Phone
+38631349078
Email
rokk@kd-ram.si
Shopping Cart
Scroll to Top