Klub KD RAM

Onas-MarkTwain-bike

Takole se je začelo…

Navdušenci nad kolesi smo se odločili ustanoviti društvo, saj želimo vsem odpreti vrata v svet kolesarjenja, prijateljskega druženja, sprostitve, rekreacije in izletov v naravo.

Vse to je kolo! Ponavadi le prevozno sredstvo, ki pa je lahko še kako igrivo in poskočno. Naj bo navadno, babičino, mestno, cestno, specialno, bmx, enduro, dh, trail, tricikel, skiro, monocikel, vsako kolo ima svoj značaj in odpira drugačne možnosti, vsi pa nam nudijo obilo veselja in zabave.

Zato smo si rekli: “VSI NA BAJK!”

KD-Ram-VsiNaBajk-01

Naše delovanje

Delujemo na prostovoljni bazi, neprofitno, ves denar pa vračamo nazaj v skupnost. Organiziramo številne družabne aktivnosti, gradimo spretnostne parke in izvajamo različne kolesarske tečaje.

Naš glavni namen je spodbujanje kolesarske aktivnosti na področju vseh kolesarskih športov. To želimo doseči z razvojem kolesarske infrastrukture, od vzdrževanja turnih kolesarskih poti, gradnje spretnostnih poligonov, pump-trackov, do razvoja kolesarskega turizma v regiji in organizacije izletov, delavnic in drugih izobraževalnih programov.

Vse to so ključni elementi za razvoj trajnostnega športa v občini in širjenja športnih programov za mladino. Z našim delovanjem, želimo širiti vrednote spoštovanja okolja in narave ter spodbujati vse k športnemu načinu življenja.

Vabimo te, da se nam pridružiš in soustvarjaš klubsko življenje ter postaneš del iniciative za razvoj kolesarstva na Vrhniki!

Pridruži se nam, skupaj bomo še močnejši!

Povezujemo se

Člani IO

Ziga_Zdesar

Žiga Zdešar
predsednik

Rok_Kovacic

Rok Kovačič
blagajnik

Blaz_Pregelj

Blaž Pregelj
tajnik

Statut društva

Naše-delovanje-Sunset-cycling

Podpri nas

Pomagaj nam dosegati cilje / Pomagaj graditi skupnost

Pomagaj nam dosegati cilje

 Našemu klubu lahko pomagaš na številne načine tudi, če nisi član. Doniraj prostovoljni prispevek za delovanje kluba, doniraj prispevek za vzdrževanje in širjenje skill parka ali pa preveri ponudbo v naši spletni trgovini. Vsaka pomoč je dobrodošla in ves denar gre nazaj v lokalno skupnost. Z vsakim prispevkom pomagaš pri uresničevanju planov in podpiraš razvoj kolesarstva na Vrhniki.

Podpri nas!

Z vašim prispevkom boste prispevali k razvoju kolesarstva na Vrhniki.

:

Pomagaj graditi skupnost

Lahko nam pomagaš tudi brez denarja. Sledi nam na družbenih omrežjih, udeležuj se delovnih akcij, družabnih dogodkov, klubskih fur in drugih dogodkov, ki so odprti za vse kolesarje. Povabi prijatelja in daj dober glas za nas!

Dobrodošli so tudi vsi vaši predlogi in želje, ki smo jih spregledali, sponzorstva, popusti pri vaših storitvah in druge informacije o možnem skupnem sodelovanju.

Vse predloge sprejemamo na naš elektronski naslov.

Sam Gaze
clanska-izkaznica-KD RAM

Seznam popustov in ugodnosti

Seznam popustov in ugodnosti sproti dopolnjujemo. Spodaj je seznam trenutno veljavnih ugodnosti za vse člane, ki imate plačano članarino za tekoče koledarsko leto. Popusti se obračunajo ob nakupu in predložitvi članske izkaznice.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0