Klub KD RAM

Onas-MarkTwain-bike

Takole se je začelo…

Navdušenci nad kolesi smo se odločili ustanoviti društvo, saj želimo vsem odpreti vrata v svet kolesarjenja, prijateljskega druženja, sprostitve, rekreacije in izletov v naravo.

Vse to je kolo! Ponavadi le prevozno sredstvo, ki pa je lahko še kako igrivo in poskočno. Naj bo navadno, babičino, mestno, cestno, specialno, bmx, enduro, dh, trail, tricikel, skiro, monocikel, vsako kolo ima svoj značaj in odpira drugačne možnosti, vsi pa nam nudijo obilo veselja in zabave.

Zato smo si rekli: “VSI NA BAJK!”

KD-Ram-VsiNaBajk-01

Naše delovanje

Delujemo na prostovoljni bazi, neprofitno, ves denar pa vračamo nazaj v skupnost. Organiziramo številne družabne aktivnosti, gradimo spretnostne parke in izvajamo različne kolesarske tečaje.

Naš glavni namen je spodbujanje kolesarske aktivnosti na področju vseh kolesarskih športov. To želimo doseči z razvojem kolesarske infrastrukture, od vzdrževanja turnih kolesarskih poti, gradnje spretnostnih poligonov, pump-trackov, do razvoja kolesarskega turizma v regiji in organizacije izletov, delavnic in drugih izobraževalnih programov.

Vse to so ključni elementi za razvoj trajnostnega športa v občini in širjenja športnih programov za mladino. Z našim delovanjem, želimo širiti vrednote spoštovanja okolja in narave ter spodbujati vse k športnemu načinu življenja.

Vabimo te, da se nam pridružiš in soustvarjaš klubsko življenje ter postaneš del iniciative za razvoj kolesarstva na Vrhniki!

Pridruži se nam, skupaj bomo še močnejši!

Povezujemo se

Člani IO

Rok Kovačič
tajnik-blagajnik

Žiga Zdešar
predsednik

Blaž Pregelj
koordinator

Milan Čukljek
marketing

RAM-GregorR-Photo

Gregor Rome
vodja rekreacije

Statut društva

Shopping Cart
Scroll to Top