Piknik fura in 1. čistilna akcija

V soboto 07.05.2022 organiziramo piknik furo na katero ste vabljeni vsi člani, simpatizerji in prijatelji društva. Poleg fure bomo izvedli tudi prvo letošnjo čistilno akcijo najbolj obremenjenih poti in naravo očistili nepotrebnih smeti kot se spodobi.

Dobimo se ob 9:30 na počasni sobotni jutranji kavi. Ob 10:00 se odpravimo na izlet po okoliških trailih, kjer poleg zabave v vožnji oprezamo za smetmi. Z izleta se vrnemo ob 12:00 in se vržemo v resnejše delo čiščenja na trasi Ribiški dom, mimo Kemisa do Opekarske ulice, naprej skozi center čez Sv. Trojico na Tankovsko, do Suhe štirne in nazaj do Šole Ivana Cankarja.

Ekipa najmlajših “backov” se odpravi na lažjo in krajšo “kids only” varianto. Ob 15h se vrnemo pred idilično kočo na obronku in nadaljujemo s piknikom in zabavnimi kolesarskimi aktivnostmi na travniku. Vabljeni vsi, stari in mladi.

Prosim vse udeležence, da svoj prihod najavite do četrtka 05.05.2022, da bo dovolj hrane za vse. Pobira se simbolični prispevek 10€/osebo za katerega boste dobro pili, jedli in se fino imeli.

S seboj imejte rokavice in vrečke za smeti. Udeležbo najavite preko SMS sporočila ali s klicem na tel: 070 460 459 (Blaž).

Za poti brez smeti!

Se vidimo na bajku!

Shopping Cart
Scroll to Top