KLUB – backup

Klub

Onas-MarkTwain-bike

Takole se je začelo…

Navdušenci na kolesi smo se odločili ustanoviti društvo, saj želimo vsem odpreti vrata v svet kolesarjenja, prijateljskega druženja, sprostitve, rekreacije in izletov v naravo.

 

Vse to je kolo! Ponavadi le prevozno sredstvo, ki pa je lahko še kako igrivo in poskočno. Naj bo navadno, babičino, mestno, cestno, specialno, bmx, enduro, dh, trail, tricikel, skiro, monocikel, vsako kolo ima svoj značaj in odpira drugačne možnosti, vsi pa nam nudijo obilo veselja in zabave.

 

Zato smo si rekli: “VSI NA BAJK!”

KD-Ram-VsiNaBajk-01

Naše delovanje

Delujemo na prostovoljni bazi, neprofitno, ves denar pa vračamo nazaj v skupnost. Organiziramo številne družabne aktivnosti, gradimo spretnostne parke in izvajamo različne kolesarske tečaje.

Naš glavni namen je spodbujanje kolesarske aktivnosti na področju vseh kolesarskih športov. To želimo doseči z razvojem kolesarske infrastrukture, od vzdrževanja turnih kolesarskih poti, gradnje spretnostnih poligonov, pump-trackov, do razvoja kolesarskega turizma v regiji in organizacije izletov, delavnic in drugih izobraževalnih programov.

Vse to so ključni elementi za razvoj trajnostnega športa v občini in širjenja športnih programov za mladino. Z našim delovanjem, želimo širiti vrednote spoštovanja okolja in narave ter spodbujati vse k športnemu načinu življenja.

Vabimo te, da se nam pridružiš in soustvarjaš klubsko življenje ter postaneš del iniciative za razvoj kolesarstva na Vrhniki!

Pridruži se nam, skupaj bomo še močnejši!

Predstavitev članov IO

Žiga Zdešar
predsednik

Blaž Pregelj
tajnik

Rok Kovačič
blagajnik

clanska-izkaznica-KD RAM

Seznam popustov in ugodnosti

Seznam popustov in ugodnosti sproti dopolnjujemo. Spodaj je seznam trenutno veljavnih ugodnosti za vse člane, ki imate plačano članarino za tekoče leto. Popusti se obračunajo ob nakupu in predložitvi članske izkaznice.

Naše-delovanje-Sunset-cycling

Podpri nas

0,5% davka / donacija za klub / prispevek za skill park

Pomagaj nam dosegati cilje

 Našemu klubu lahko pomagaš na številne načine tudi, če nisi član. Doniraj prostovoljni prispevek za delovanje kluba, doniraj prispevek za vzdrževanje in širjenje skill parka ali pa preveri ponudbo v naši spletni trgovini. Vsaka pomoč je dobrodošla in ves denar gre nazaj v lokalno skupnost. Z vsakim prispevkom pomagaš pri uresničevanju planov in podpiraš razvoj kolesarstva na Vrhniki.

Podprite nas

Navdušenci na kolesi smo se odločili ustanoviti društvo, saj želimo vsem odpreti vrata v svet kolesarjenja, prijateljskega druženja, sprostitve, rekreacije in izletov v naravo.

Pomagaj graditi skupnost

Lahko nam pomagaš tudi brez denarja. Sledi nam na družbenih omrežjih, udeležuj se delovnih akcij, družabnih dogodkov, klubskih fur in drugih dogodkov, ki so odprti za vse kolesarje. Povabi prijatelja in daj dober glas za nas!

Dobrodošli so tudi vsi vaši predlogi in želje, ki smo jih spregledali, sponzorstva, popusti pri vaših storitvah in druge informacije o možnem skupnem sodelovanju.

Vse predloge sprejemamo na: [email protected]

 

 

AllBikeTypes
SponsorBike

Sponzorji

donacija za klub

KD Ram je hvaležen vsem za vse prispevke in vsako podporo za delovanje kluba. Le skupaj z vami lahko uresničujemo zastavljene cilje in razvijamo kolesarsko skupnost. Ker se zavedamo vašega doprinosa, vas želimo po svojih močeh tudi sami podpreti, zato imamo pripravljene pakete za oglaševanje preko kanalov kolesarskega društva RAM.

Oglaševanje pri KD RAM

Sponzorski status velja do konca koledarskega leta, z izjemo zlatega sponzorja, ki velja za 2 leti. Za podaljšanje statusa je potrebna ponovna donacija klubu za izbrano leto. Poleg rednih paketov za podpornike in sponzorje se lahko v primeru izrednih donacij za izgradnjo objektov, parkov in poti, dogovorimo za IZREDNA SPONZORSTVA pri čemer gre za namensko donacijo za izvedbo načrta in povsem prilagojen program oglaševanja. Za več informacij nas kontaktirajte na: [email protected]

Adobe_PDF_icon.svg

KD Ram
Sivkina ulica 15A
1360 Vrhnika

MŠ: 4120949000
DŠ: 68790155

TR56 0202 7026 3353 066 odprt pri NLB
SWIFT LJBASI2X

PAYPAL paypal.me/kolesarskodrustvoram

Predsednik:

Žiga Zdešar
+386 31 402 275

Shopping Cart
Scroll to Top