Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MTB Vikend – teden mobilnosti

16/09/2022 - 18/09/2022

V času 16.-22. september poteka evropski teden mobilnosti namenjen ozaveščanju ljudi o pomenu razvoja trajnostne mobilnosti. Iniciativi se bomo pridružili tudi mi in vas 3 dni navduševali z raznovrstnimi delavnicami vožnje s kolesi in kolesarskimi izleti.

Od petka 16.09. do nedelje 18.09.2022 bo organizirano tri dni druženja, zabave in dobrih tur. Aktivnosti bodo prilagojene vsem stopnjam znanja in starostim tako, da se nam vse dni lahko pridružite tako starši s svojimi otroki kot mladinci in ostali izkušeni riderji. Zaradi trenutne COVID-19 situacije je program okviren in so možne spremembe, vsekakor pa bomo tri dni preživeli na kolesih :).

Tridnevni dogodek bo potekal na različnih prizoriščih in bo promoviral različne kolesarske stile z glavnim poudarkom na čisti kolesarski zabavi! Spodbujanje igrivosti in osnovnih kolesarskih radosti, ki jih vožnja s kolesom ponuja vsakemu kolesarju. Vsi se spominjamo otroške zabave in sproščenosti pri vožnji s kolesom, čas je, da se je ponovno naučimo :)!

 

1. DAN (16.09.2022):
Spretnostni poligon za vožnjo s skiroji in BMX kolesi, ulična “free-ride” vožnja. Popoldanska fura v urbanem okolju in zabava na pumptracku.

2. DAN (17.09.2022):
Lokalna MTB tura iz središča mesta na okoliščke vrhove in spusti po lokalnih enoslednicah. Popoldansko druženje in vožnja v “skill” parku.

3. DAN (18.09.2022):
Daljša tura po lokalnih enoslednicah ali izlet v “bike” park. Večerni družabni dogodek in zaključek.

 

Ostale podrobnosti o lokacijah dogodkov, skupinah in prevozih boste prejeli na mail, zato vas prosimo, da se na dogodek prijavite.

  • Udeležba je brezplačna.

Prijave zbiramo do vključno 13.09.2022 na mail [email protected].

 

#furajmoskupaj #tedenmobilnosti #vsinabajk #MTBvikend #kolesarskazabava #gradimoskupnost #jesuisvetetiste #vsismogorskikolesar

Organizator

Rok Kovačič
Phone
+38631349078
Email
rokk@kd-ram.si
Shopping Cart
Scroll to Top