Članstvo

Letna članarina

Cena: 25.00 / leto

Delujemo na prostovoljni bazi, neprofitno, ves denar pa vračamo nazaj v skupnost. Organiziramo številne družabne aktivnosti, gradimo spretnostne parke in izvajamo različne kolesarske tečaje.

Naš glavni namen je spodbujanje kolesarske aktivnosti na področju vseh kolesarskih športov. To želimo doseči z razvojem kolesarske infrastrukture, od vzdrževanja turnih kolesarskih poti, gradnje spretnostnih poligonov, pump-trackov, do razvoja kolesarskega turizma v regiji in organizacije izletov, delavnic in drugih izobraževalnih programov.

Vse to so ključni elementi za razvoj trajnostnega športa v občini in širjenja športnih programov za mladino. Z našim delovanjem, želimo širiti vrednote spoštovanja okolja in narave ter spodbujati vse k športnemu načinu življenja.

Vabimo te, da se nam pridružiš in soustvarjaš klubsko življenje ter postaneš del iniciative za razvoj kolesarstva na Vrhniki!

Pridruži se nam, skupaj bomo še močnejši!

Počisti
Šifra: clanarina Kategorija:
Imate kodo za popust? Kliknite tukaj za vnos kode

Podatki plačnika

Slovenija

Please select all the ways you would like to hear from us

Dodatne informacije

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
Skupaj 0.00
Za plačilo 0.00

Izberite način plačila

  • Plačajte preko sistema PayPal-a. Če nimate plačilnega sistema PayPal, lahko plačate s kreditno kartico.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni izključno za upravljanje vašega dostopa do spletne strani, procesiranje vašega naročila in ostalih razlogov, ki so navedeni v pravilnik o zasebnosti.

Košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte z nakupom
0